Samenwerking

Je hoeft het niet alleen te doen.

Rondom het ondersteunen van mensen die geraakt worden door een verlies is voor YOUbuntu een vanzelfsprekendheid om samen te werken met verschillende partners. Samen staan we klaar om jou te ondersteunen, iedereen weet dat je het zelf moet doen, maar hoeft het niet alleen te doen. Door samen te werken met andere partners kunnen we jou ondersteunen in jouw proces op die gebieden die voor jou van belang zijn.

 

 Uitvaartzorg Lenny Roels;

Als een dierbare komt te overlijden, als een ziekte niet geneesbaar is. Op die momenten in je leven sta je dichtbij het afscheid nemen. Het goed en passend afscheid nemen, kunnen nemen, is van grote waarde. Lenny geeft hier op een uitzonderlijke wijze vorm aan. Door haar empathie, betrokkenheid, creativiteit en professionele kennis maakt Lenny jouw/jullie uitvaart tot een persoonlijke laatste afscheid.

 

Jewel Concepts

Veel mensen zoeken, als bijvoorbeeld een dierbare overleden is, naar iets tastbaars om bij zich te dragen. Hoe mooi is het om zoiets persoonlijk en unieks als een vingerafdruk van jouw dierbare in een sieraard te verwerken. Bij Jewel Concepts zetten zich met passie, kennis en professionaliteit in om dit voor jou te realiseren. Zij doen hun uiterste best om je een sieraad met vingerafdruk af te leveren dat je hele leven meegaat. Een sieraard die er gewoon prachtig uitziet en die je met trots kunt dragen en voor jou een persoonlijke touch heeft omdat er een vingerafdruk in verwerkt is.